Personlig træner i Kolding

Det kan være svært at opnå gode resultater med træning og kostomlægning, en stor udfordring desværre – en relativt stor en, hvis du spørger den almene dansker. For hvordan opnår man bedst resultater, hvilke maskiner skal man bruge hvornår, behøver man egentlig at strække ud efter hver træning, og hvorfor er det ikke nok at løbe en tur med veninderne og sludre på en søndag? Hvis du har stillet dig selv bare ét af disse spørgsmål, eller noget der minder om, er du ikke den eneste. Men bare rolig, der findes en løsning, hvis du føler dig på udebane, men stadig gerne vil se resultater, og er målrettet og klar til at arbejde for det.

En Personlig træner er din vej til resultater

Det lyder måske overdrevet, at du skulle have brug for et andet menneske til at træne dig så du kan komme i form, men fænomenet vinder mere og mere frem, også i Danmark, og der er noget ved det, som gør det utrolig tiltalende – dem, der har prøvet en Privat træner, deler deres succeshistorier på stribe. Og siden dette er tilfældet, synes du så ikke også at du fortjener at kunne dele en succeshistorie?

Find personlig træner Kolding 6000Hvordan kan en Personlig træner hjælpe?

En personlig træner i Kolding hjælper med mere end bare at råbe af dig i fitnesscentret – han eller hun planlægger dit træningsprogram, så det bliver skræddersyet efter de mål du har, og så der kommer variation i din træning. På denne måde sørger han eller hun altså for, at du forbedrer dig konstant, uden at det bliver kedeligt i længden at træne. De kan også hjælpe med at motivere dig, også sørge for at du kommer afsted til træning, og forlader centret med optimisme og en godt gennem-trænet krop. En personlig træner bliver med dig, mens du træner, og kan hjælpe dig med at udføre øvelserne korrekt, så du ikke skader din krop.

Selvom det skal være sjovt og inspirerende at komme til træning, og du er ivrig efter at se resultater, skal det heller ikke være ”for” sjovt. Hvis du er i stand til at føre en normal samtale uden de store problemer, eller læse en bog mens du cykler/løber på løbebåndet, så træner du bestemt ikke hårdt nok. Og dette kan en personlig træner også hjælpe dig med. Du vil blive presset til dit yderste, således at du yder det maksimale hver gang – der er ingen grund til at gøre noget halvt, når du først er kommet i gang kan du lige så godt færdiggøre din træning på ordentlig vis. Din personlige træner i Kolding vil også kunne vejlede dig om den kost, der skal gå hånd-i-hånd med den motion du laver, således at din krop har det godt og får de ting den har brug for.

Oversigt over trænere i Kolding

NavnCenterTlf / web
Fortius FitnessFredericia – center for personlig træningKolding / Fredericia
Susanne Schrøder
Gudhjemsvej 2
6000 Kolding
4215 2088
Kasper Valsted ChristensenFredericiaSe hjemmeside

Information om idræt og motion i Odense by:
Kolding Kommune