Personlig træner i Vejle

At opnå resultater med sin træning kan være en udfordring – en relativt stor en, hvis du spørger den almene dansker. For hvordan opnår man bedst resultater, hvilke maskiner skal man bruge hvornår, behøver man egentlig at strække ud?, og hvorfor er det ikke nok at løbe en tur med veninderne og sludre på en søndag? Hvis du har stillet dig selv bare ét af disse spørgsmål, eller noget der minder om, er du ikke den eneste. Men bare rolig, der findes en løsning, hvis du føler dig på udebane, men stadig gerne vil opnå succes- og er målrettet.

En Personlig træner er vejen

Det lyder måske overdrevet, at du skulle have brug for et andet menneske til at træne dig så du kan komme i form, men fænomenet vinder mere og mere frem, også i Danmark, og der er noget ved det, som gør det utrolig tiltalende – dem, der har prøvet en personlig træner, deler deres succeshistorier på stribe. Og siden dette er tilfældet, synes du så ikke også at du fortjener at kunne dele en succeshistorie?

Hvad kan en privat træner?

oversigt personlig træner Vejle En personlig privat træner i Vejle hjælper med mere end bare at råbe af dig i trænigscentret – han eller hun planlægger dit program, så det bliver skræddersyet efter de mål du har, og så der kommer variation i din træning. På denne måde sørger han eller hun altså for, at du forbedrer dig konstant, uden at det bliver kedeligt i længden at træne. De kan også hjælpe med at motivere dig, også sørge for at du kommer afsted til træning, og forlader centret med optimisme og en godt gennem-trænet krop. En privat træner bliver med dig, mens du træner, og kan hjælpe dig med at udføre øvelserne korrekt, så du ikke skader din krop.

Selvom det skal være sjovt og inspirerende at komme til træning, og du er ivrig efter at se resultater, skal det heller ikke være ”for” sjovt. Hvis du er i stand til at føre en normal samtale uden de store problemer, eller læse en bog mens du cykler/løber på løbebåndet, så træner du bestemt ikke hårdt nok. Og dette kan en privat træner også hjælpe dig med. Du vil blive presset til dit yderste, således at du yder det maksimale hver gang – der er ingen grund til at gøre noget halvt, når du først er kommet i gang kan du lige så godt færdiggøre din træning på ordentlig vis. Din personlige træner i Vejle vil også kunne vejlede dig om den kost, der skal gå hånd-i-hånd med den motion du laver, således at din krop har det godt og får de ting den har brug for.

Personlige trænere i Vejle – Oversigt

NavnAdresseTlf /hjemmeside
Joan LangFredericiaHjemeside
Louise HallundLido Fitness VejleTlf.: +45 28 79 73 78
Fortius FitnessSpecialcenter for personlig træning i FredericiaCenter Vejle / Fredericia
Lotte SmidthVejleTlf.:+45 22 73 84 00
Rasmus SmedemarkGrejsdalsvej 9 kl. – 7100 VejleTlf.: 45 60 31 22 11

Andre oversigter over muligheder i nærområdet:
Personlig træner Odense | Personlig træning Kolding | Personlig træner Århus

Privat personlig træning – forløbet

En personlig træner er uddannet inden for kroppens virke og har ofte mange års erfaring med et hav af klienter, der alle kommer med forskellige ønsker. Her har træneren uvurderlig viden at trække på og kan hurtigt sammensætte et program, der mest effektivt har fokus på de områder du ønsker ændret f.eks. tyndere lår.

Efter en typisk træningsomgang med din personlige træner, vil du have brug for vand, for at holde kroppen hydreret, for energi i form af kulhydrater (for at erstatte det glykogen du har ”tabt” under træningen), og for protein, da proteiner er opbygget af aminosyrer, som hjælper kroppen med at restituere og lade kroppen komme ovenpå igen. Din personlige træner vil også vise og forklare dig, hvorfor nedkøling er så essentielt, på vejen med den krop du gerne vil have. Efter en lang omgang træning, er det fristende bare at hoppe i badet, eller smutte hjem med det samme. Men dette bør man aldrig gøre, da udstrækning er godt for kroppen – det hjælper din puls med at komme ned i tempo på en ordentlig måde, og strækøvelserne hjælper dine muskler med at komme af med mælkesyrer og toksiner (gift/affaldsstoffer), således at din krop har det bedre, og så du kan præstere optimalt igen til næste træning.

Information om idræt og motion i Vejle by:
Vejle KommunePeakCounter